Ny journal

Jeg er forpligtet gennem min massørforening www.fdfm.dk at oprette journal på alle mine klienter. Dine oplysninger opbevares og slettes efter den til enhver tid gældende lov.

Inden du udfylder denne formular, anbefales at du læser www.fysio-massage-portal.dk/priser og www.fysio-massage-portal.dk/info-om-massage

Hvis du udfylder denne formular, sørger jeg for at din journal er klar, når du kommer og får massage. Husk at medbringe 2 lagener og 2 store håndklæder ved alm. massage. Ved Hot Stone massage skal der bruges 3 håndklæder. Eller du kan leje et sæt for kr. 35,-


Afbestillings politik.
Ved afbud bedes du af respekt og hensyn til andre som evt. ønsker din tid, give besked senest 24 timer før aftalt tid. Ellers vil du blive faktureret halvdelen af prisen på den aftalte behandling. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb. Har du gavekort annulleres det for tilsvarende beløb, og har du klippekort trækkes der et klip på dit kort.

Husk at medbringe 2 lagener og 2 store håndklæder ved alm. massage. Ved Hot Stone massage skal der bruges 3 håndklæder

Jeg modtager kun kontanter

Hvis det er mere end 1 måneder siden du har fået massage hos mig kan du give tilladelse til at jeg sender dig en påmindelse om at det er tid at bestille massage.

Translate »