FAQ om Hotstone Massage

Hyppigt stillede spørgsmål. FAQ om Hotstone Massage

Før behandlingen starter
Når du kommer, taler vi om din krops nuværende situation. Formålet er, at via dine besvarelser, bliver jeg bedre i stand til at rådgive og behandle dig optimalt og yde mit bedste bidrag til at du får det langt bedre.
 
Hvordan foregår det?
Rummet er dejlig varmt. Du starter med at ligge på maven. En pose varme sten placeres under maven. Du får en varm sten i hver hånd og en varm sten under hver fod. Den under fødderne holdes på plads af en strømpe. Jeg har det meste af tiden en varm sten i hver hånd under massagen. Når stenene nærmer sig kropstemperatur bliver de skiftet til varme. 
 
Skal jeg være helt afklædt?
Nej, ikke nødvendigvis. Hotstone Massage kan foretages med tøj på, men det bliver aldrig det samme som hvis man er afklædt. Mange mennesker kan føle det for privat og grænseoverskridende. Nogle muskler vil befinde sig nærved eller tæt på bryst, ende og skridt, og jeg respektere din blufærdighed og undgår at komme for tæt på. Føler du, at jeg er for tæt på bedes du sige fra under Hotstone Massagen – også for min skyld. Vi finder altid en løsning, således jeg kan arbejde i et område af gangen og tildække resten. Det skal altid være en god og behagelig oplevelse at få Hotstone Massage, derfor er det vigtigt og fuldstændigt ok at sige til og fra.
 
Blufærdighed – Hvor meget tøj har man på?
Hotstone Massagen tilpasses altid til dine ønsker. Som udgangspunkt er du afklædt under massagen. Ønsker du at beholde tøj på, så er det helt i orden. Det er udelukkende dig der vælger hvor du får massage, og hvor meget tøj du ønsker at beholde på. Menneskers blufærdighedsgrænser er meget forskellige, og derfor kan alle massager tilpasses dine ønsker og behov. Ingen tvivl om at du får mest ud af massagen uden tøj når jeg laver de lange massagestrøg fra top til tå.
 
Under hvilke forhold foregår afklædning inden behandling?
Der er et område med forhæng hvor du kan klæde om.
 
Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres?
Ja, 100%. For nogle sker det, at fx  ballerne kan være et ubehageligt sted at blive masseret.  Men desværre er det sådan, at mange gener kan stamme fra en stor muskel, som sidder netop der. Ligeledes er det øverste lårbens mange hæftninger ved hoften et vigtigt område at bearbejde. Jeg vil også gerne give anvisning om, hvordan du selv kan gøre øvelser hjemme, hvor der er mere privat.
 
Rygning
Er du ryger – så undlad at ryge en time før og efter behandlingen. Tobak bremser udrenselsesprocessen.
 
Kan jeg slappe helt af når jeg får Hotstone Massage? 
Ja… Når du har bestilt en massage er det DIG det handler om, det er DIN tid. Du kan slappe helt af, ingen forstyrrer! Du er velkommen til at lade en du kender være i venteværelset hvis du vil, men ingen andre er tilstede når du får massage!
 
Gør det ondt at få massage ?
En Hotstone Massage gør ikke ondt, det er en fantastisk behagelig og afstressende oplevelse der samtidig har en masse gavnlige virkninger på din krop, dit sind og dit helbred.
 
Kan jeg få det dårligt af Hotstone Massage?
Nogle kan blive dårlige, men de fleste reagerer kun positivt på massage. For at forebygge svimmelhed og kvalme er det en god ide at drikke masser af vand før og efter behandling.
 
Jeg har influenza og feber. Kan massage hjælpe?
Nej. Massage gør det kun værre. Vent til du er frisk igen.
 
Jeg går til kiropraktor/fysioterapeut, hjælper Hotstone Massage ?
Ja… Hotstone  Massage er et rigtig godt supplement til kiropraktor og fysioterapeut behandling. Hvis du har et ledproblem (ryg, nakke, lænd eller lignende) vil det oftest være en fordel at få løsnet de omkringliggende muskler med en Hotstone Massage.
 
Kan Hotstone Massage være skadeligt ?
Nej…! Ikke hvis den foretages af en uddannet massør. Dog kan det ikke udelukkes at det kan være stærkt vanedannende 🙂
 
Kræver det et bad efter Hotstone Massage?
Nej, men sig til hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god ide´ at slappe af efter endt behandling – og gerne drikke en masse vand. Et bad før massagen kan anbefales. Kommer du i beskidt tøj bliver du bedt om at skifte til rent.
 
Hvem kan få Hotstone Massage?
Alle, som ellers er raske, kan få  Hotstone  Massage. Mænd og kvinder, tynde som tykke, unge som ældre. Dog har mange ældre lidt svagere knogler og sener, og derfor skal massagen være noget lettere end til de yngre.
Gravide kan have stor gavn af hot stone massage. 
 

Afbestillingspolitik:
Ved afbud bedes du af respekt og hensyn til andre som evt. ønsker din tid, give besked senest 24 timer før aftalt tid. Ellers vil du blive faktureret halvdelen af prisen på den aftalte behandling.
Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb. Har du gavekort annulleres det for tilsvarende beløb, og har du klippekort trækkes der et klip på dit kort. Se prisliste. Gavekort og klippekort refunderes ikke.

 
Unge under 15 skal altid have en voksen siddende ved siden af.
 
Ved nogle få sygdomstilfælde gives kun Hotstone Massage ifølge aftale med klientens egen læge.
 
Er du påvirket af alkohol og/eller stoffer  bliver du afvist.
 
Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Her kan du finde alle de former for massage jeg tilbyder

Ofte stillede spørgsmål

Translate »